• PRINT ON DEMAND

  Enklere blir det ikke! Kom innom oss og print direkte fra din mobile enhet på vår nye Epson SC-P6500. Opp til 61 cm bredde på Poster, Foto eller Fineart papir. Du får printen med deg med en gang!

  Fra 199,- 
 • PRINT ONLINE

  Vet du hva du vil ha? Send oss dine bildefiler enkelt via skjemaet på vår nettside. Velg om du ønsker å hente eller få bildet tilsendt. Vi kan også sende direkte til din kunde, eller til innramming. Produksjonstid er normalt 2-4 dager.

  Prisliste finner du her

  Last opp bildefiler 
 • PRINT MED OSS

  Vil du lære og delta under hele prosessen i vår printlab? Vårt dedikerte team gir råd og veiledning for å oppnå det beste resultatet både nå og for all fremtid. Vi hjelper deg med å finne riktig papir og tilpasse filen optimal for printing. Book tid fra 1 time eller lenger. Se prisliste +299,- per time.

  Priser finner du her

  Avtal tid med oss 
1 of 3

DAIDDA printlab

Åpningstider

Mandag: Printlaben vår er satt av til større produksjoner, feks. utstillinger, produksjon for Nasjonalmuseet, eller spesialproduksjoner. NB! Ikke faste åpningstider, kun etter avtale :)

Tirsdag- Fredag kl. 11.00 - 16.00: Åpen printlab! Vi tar både i mot avtaler og drop in. Kom gjerne innom oss for å diskutere hvilken type papir som kan passe ditt bilde.

Helg: Under annonserte utstillinger har vi også åpent i helgene. Følg med her for åpningstider og utstillingsdatoer

Printlab på Grünerløkka

Siden vi lanserte DAIDDA i 2022 har vi flyttet fra Fredensborg til nye lokaler med kombinert printlab og galleri. Du finner oss i hjertet av løkka!

Thorvald Meyers gate 19

0555 OSLO

Lurer du på noe? Vi svarer deg per mail :)

 • Terese Persen

  Terese er vår sertifiserte printmaster. Hun har gjør alle større produksjoner, til utstillinger og til vårt samarbeid med Nasjonalmuseet. Hun jobber tett med kunder i printlaben og er en racer på den nye måten å printe på!

  Kontakt 
 • Per Arnfinn Persen

  Per Arnfinn har lært opp bransjen siden han startet med printing i 1992. Han kan alt som er å vite om papir, printere og skjermer. Dersom du trenger faglig opplæring, support og veiledning er Per Arnfinn din mann!

  Kontakt 
 • Pernille Persen

  Pernille passer på dine ordre og svarer dersom du lurer på noe! For spørsmål angående din print-bestilling, priser, levering eller innramming er det henne du skal spørre.

  Kontakt 
 • Torill Fisknes

  Typograf. Torill er ofte å finne i lokalene, og bistår i alt fra design, utstillinger, kutting, pakking og levering.