DAIDDA printlab

Familiebedrift med 30 års erfaring

Med en unik lidenskap og ekspertise i printfaget spesialiserer vi oss på å finne riktig papir og utskriftsmetode til "akkurat det bildet".

Høyest mulig kvalitet

Den høye kvaliteten oppnås med arkivbestandig pigmentbasert blekk, riktig papir, kalibrerte skjermer og printprofiler, samt en helt ny måte å printe på. Vår metode sikrer at utskriften beholder alle fargene, de opprinnelige strukturene og detaljene fra den høyoppløselige bildefilen. Resultatet blir prints som er synlig bedre enn tradisjonelle CMYK-trykk, og bilder som er printet med den gamle metoden.

Behandling

Papirrullene akklimatiseres i utskriftsrommet én dag før, og forsegles igjen i den originale, syrefrie emballasjen. Vi printer på rull ved bestilling, slik at printede eksemplarer ikke ligger for lenge i hyller. Vi pakker printen i syrefritt silkepapir før nedpakking i trekanthylster.

Tips

For å unngå fingeravtrykk anbefaler vi å bruke rene bomullshansker under behandling, både ved nedpakking, oppakking, signering og innramming.

Sammenrullede bilder bør ikke ligge lenger enn tre måneder i esken. Ved lagring i bulk, feks. om du bestiller et større opplag, er det optimale 30-70% fuktighet og temperaturer mellom 15-30°C.  

Personlig kundeservice

Vårt dedikerte team gir råd og veiledning gjennom hele prosessen, slik at du oppnår optimale resultater.

Optimalisere bildefiler

Har du ikke optimal skjerm for print hjemme, kan du låne Eizos nyeste toppmodell CG2700S her hos oss, for å jobbe med bildefilen i Photoshop eller Lightroom. Vi hjelper deg med å tilpasse filen optimal for printing.

Enkeltsående print eller større bestillinger

Enten du trenger en print basert på prislisten eller en større bestilling basert på kvadratmeterpris, imøtekommer vi dine behov.

Papirtyper

Vi benytter verdens beste kunstpapir fra Moab Paper. Uansett hvilken type du velger, kan du være trygg på høyest mulig kvalitet.

Arkivbestandig pigmentblekk

Vi printer med arkivbestandig pigmentblekk for høyest mulig holdbarhet. Kombinert med Moab Paper sin helt unike papir-coating gir dette maksimal fargegjengivelse.

Innramming og montering

Ønsker du bildet ferdig montert og innrammet, kan vi levere over 100 ulike rammer og tilpasninger. Leveringstiden er 1-2 uker. Hent ferdig innrammet bilde hos oss.

Les mer om papir

Ektehetsbevis fra Moab Paper

Vi er stolte av å være den første printlaben i landet som er sertifisert av Moab Paper. Moab Paper er USAs største leverandør av kunstpapir.

Spesifiser i din ordre om du ønsker Certificate of Authenticity til ditt printede verk.

 • PRINT FRA MOBIL

  Enklere blir det ikke! Kom innom oss og print bilder tatt med telefon direkte fra din mobile enhet på vår nye Epson SC-P6500. Opp til 61 cm bredde på Poster, Foto eller Fineart papir. Du får printen med deg med en gang!

  50% av ordinære priser.

  Fra kr. 49,- 
 • PRINT ONLINE

  Vet du hva du vil ha? Send oss dine bildefiler enkelt via skjemaet på vår nettside. Velg om du ønsker å hente eller få bildet tilsendt. Vi kan også sende direkte til din kunde, eller til innramming. Produksjonstid er normalt 2-4 dager.

  Prisliste finner du her

  Last opp bildefiler 
 • PRINT MED OSS

  Vil du lære og delta under hele prosessen i vår printlab? Vårt dedikerte team gir råd og veiledning for å oppnå det beste resultatet både nå og for all fremtid. Vi hjelper deg med å finne riktig papir og tilpasse filen optimal for printing. Book tid fra 1 time eller lenger.

  Priser finner du her

  Avtal tid med oss 
1 av 3

DAIDDA printlab

Åpningstider

Mandag: Printlaben vår er satt av til større produksjoner, feks. utstillinger, produksjon for Nasjonalmuseet og online bestillinger. NB! Ikke faste åpningstider, kun etter avtale :)

Tirsdag- Fredag kl. 11.00 - 16.00: Åpen printlab! Vi tar både i mot avtaler og drop in. Kom gjerne innom oss for å diskutere hvilken type papir som kan passe ditt bilde.

Printlab på Grünerløkka

Siden vi lanserte DAIDDA i 2022 har vi flyttet fra Fredensborg til nye lokaler med kombinert printlab og galleri. Du finner oss i hjertet av løkka!

Thorvald Meyers gate 19

0555 OSLO

Lurer du på noe? Vi svarer deg per mail :)

 • Terese Persen

  Terese er vår sertifiserte printmaster. Hun har gjør alle større produksjoner, til utstillinger og til vårt samarbeid med Nasjonalmuseet. Hun jobber tett med kunder i printlaben og er en racer på den nye måten å printe på!

  Kontakt 
 • Per Arnfinn Persen

  Per Arnfinn har lært opp bransjen siden han startet med printing i 1992. Han kan alt som er å vite om papir, printere og skjermer. Dersom du trenger faglig opplæring, support og veiledning er Per Arnfinn din mann!

  Kontakt 
 • Pernille Persen

  Pernille passer på dine ordre og svarer dersom du lurer på noe! For spørsmål angående din print-bestilling, priser, levering eller innramming er det henne du skal spørre.

  Kontakt 
 • Torill Fisknes

  Typograf. Torill er ofte å finne i lokalene, og bistår i alt fra design, utstillinger, kutting, pakking og levering.