DAIDDA printlab

DAIDDA Printlab - sertifisert av Moab paper - leverer printtjenester for kunstnere, fotografer, illustratører, museer og gallerier.

Familiebedrift med 30 års erfaring

Med en unik lidenskap og ekspertise i printfaget spesialiserer vi oss på å finne riktig papir og utskriftsmetode til "akkurat det bildet".

100% fornøydhetsgaranti

Hos oss kan du være sikker på at dine print blir akkurat som du ønsker dem - hver gang.

Personlig kundeservice

Vårt dedikerte team gir råd og veiledning gjennom hele prosessen, slik at du oppnår optimale resultater.

Optimalisere bildefiler

Har du ikke optimal skjerm for print hjemme, kan du låne Eizos nyeste toppmodell CG2700S her hos oss, for å jobbe med bildefilen i Photoshop eller Lightroom. Vi hjelper deg med å tilpasse filen optimal for printing.

Enkeltsående print eller større bestillinger

Enten du trenger en print basert på prislisten eller en større bestilling basert på kvadratmeterpris, imøtekommer vi dine behov.

Papirtyper

Vi benytter verdens beste kunstpapir fra Moab Paper. Uansett hvilken type du velger, kan du være trygg på høyest mulig kvalitet.

Arkivbestandig pigmentblekk

Vi printer med arkivbestandig pigmentblekk for høyest mulig holdbarhet. Kombinert med Moab Paper sin helt unike papir-coating gir dette maksimal fargegjengivelse.

Innramming og montering

Ønsker du bildet ferdig montert og innrammet, kan vi levere over 100 ulike rammer og tilpasninger. Leveringstiden er 1-2 uker. Hent ferdig innrammet bilde hos oss.

Les mer om papir

Ektehetsbevis fra Moab Paper

Vi er stolte av å være den første printlaben i landet som er sertifisert av Moab Paper. Moab Paper er USAs største leverandør av kunstpapir.

Spesifiser i din ordre om du ønsker Certificate of Authenticity til ditt printede verk.

Våre tjenester

1. Artprints på kunstpapir: Prints av høyeste kvalitet på kunstpapir, med enestående detaljrikdom og fargegjengivelse. Sertifisert av vårt kvalitetsstempel Artprint by DAIDDA. Tilsvarer Giclée og Fine Art print. Velg mellom matt bomull, bomull akvarell, halvblank barytt og japansk rispapir.

2. Standard utskrift på fotopapir: Rimeligere enn Artprints, men forsatt av meget høy kvalitet. Velg mellom matt, glossy og halv-blank.

3. Print på plakatpapir: Bedre bildekvalitet sammenlignet med trykte plakater. Ideelt for rimelige print av foto, grafikk, kunstrepro og tegninger.

4. Lerretsprint: Kunstprint og fotoprint direkte på lerret, noe som gir en autentisk og kunstnerisk effekt, men lavere holdbarhet enn Artprints.

5. Storformat opp til 110 cm bredde

6. Lån av arbeidsstasjon: Har du ikke optimal skjerm for print hjemme, eller mangler kunnskaper om hvordan preparere bildefilen, kan du låne Eizos nyeste toppmodell CG2700S her i printlaben. Våre printmastere er tilgjengelige for å hjelpe deg med å velge de riktige printalternativene, justere bildene dine for best mulig resultat og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. + 600 kr per påbegynte time.

7. Bildemontering og innramming: Vi kan montere bildene dine på forskjellige platematerialer som kapa, iBond, aluminium, eller opp til 100 forskjellige innramminger.

8. Optimalisering av bildefiler for print og arkivering: Vårt team er dyktig i å optimalisere bildefiler for best mulig utskriftskvalitet. Vi arkiverer filene dine for fremtidige kopier.

  • Terese Persen

    Terese er sertifisert printmaster gjennom Profil Data. Hun forsker i printfaget og mestrer den helt nye måten å printe på. Hun jobber tett med våre kunstnere og kunder i printlaben.

    Kontakt 
  • Per Arnfinn Persen

    Per Arnfinn har 30 års erfaring med fine art printing. Han har lært opp norges største kunstnere, forretninger og museer innen foto og printing siden han startet businessen sin i 1992. Han holder også kurs i printing gjennom sitt eget selskap Profil Data.

    Kontakt 

Bestilling

1. Motta pristilbud

Bruk kontaktskjemaet under og send info om størrelse, papirvalg, antall, innramming og leveringsønsker. Vi svarer med et pristilbud og leveringsdato.

2. Send bildefiler

Del via WeTransfer e.l. (til HEI@DAIDDA.NO). For aller best resultat anbefaler vi at filtypen er ukomprimert TIFF 16-bit i ProPhoto fargerom. Vi godtar også JPG-filer. For grafiske jobber bruker vi PDF i RGB format med Adobe RGB fargerom. Vi gjør alltid en vurdering av filene før de printes og gir deg tilbakemelding om noe burde endres.

Kontaktskjema