Ut av studioet og inn i naturen

Ut av studioet og inn i naturen

Ketil Born er en talentfull norsk fotokunstner som har oppnådd betydelig anerkjennelse og suksess i sin karriere. Han er kjent for å fange vakre landskap, portretter, akt og erotikk gjennom sitt arbeid. Med en imponerende lidenskap for fotografiet og en evne til å skape unike komposisjoner, har Born skapt en serie som skiller seg ut fra mengden - "Earthshapes".

 

 

 

Med serien Earthshapes har fotografen gått ut av studioet og inn i naturen.  Serien er en slags ydmyk hyllest til moder jord, der Born utforsker tematikken rundt akt og natur, med naturen som den primære og mennesket som det sekundære elementet.

Om kunstneren

Born er en Oslo-basert fotograf fra Mo i Rana. Valget om å fotografere i naturen gir Born uendelige muligheter. Aktfotografering i naturen åpner opp for lek og forlengelse av linjer som finnes i landskapet. Han elsker også uforutsigbarheten naturen gir, med skiftende stemninger og det utrolige lyset. Selv om Born setter pris på kontrollen han har i studioet, ville han valgt naturen hvis han måtte gjøre et evig valg mellom de to.

 

Du kan lese mer om Born på hans kunstnerprofil

 

Bildene i serien "Earthshapes" er hovedsakelig tatt i Rana og omegn, men det er ingen ufravikelig regel. Born har også tatt bilder ved Sognsvann og i Botanisk Hage i Oslo som en del av prosjektet. Han har en spesiell forkjærlighet for øyer og deres unike karakter, noe som tydelig gjenspeiles i hans arbeid. Gjennom nøye valgte vinkler, bruk av lys og skygge, og en imponerende evne til å fange øyeblikket, klarer Born å formidle den magiske atmosfæren som finnes på disse stedene.

En av Borns styrker som fotograf er evnen til å skape sterke kontraster i bildene sine. Dette virkemidlet brukes til å formidle følelser og sette en stemning som fanger betrakterens oppmerksomhet. Enten det er det dramatiske møtet mellom havet og landet eller det intime portrettet av en person i det ville landskapet, klarer Born å fange essensen av hvert øyeblikk og formidle en unik opplevelse.

 

Internasjonal anerkjennelse

Born har ikke bare vist frem sitt arbeid i Norge, men også i utlandet. Han har deltatt på utstillinger over hele landet, fra nord til sør, og har oppnådd anerkjennelse og priser for sitt arbeid. Med utstillinger på anerkjente kunstforeninger og festivaler har Born nådd ut til et bredt publikum og har skapt en betydelig innvirkning med sine fotografier.

 

Earthshapes 11

 

Små opplag

Bildene er tilgjengelige i små opplag på 15-30 eksemplarer per motiv. Alle bildene er signert av kunstneren, nummererte og fås med sertifikat. Vi har noen få eksemplarer som selges inkludert ramme, klare til å henges opp på veggen. Hvis du ønsker å se Borns verk i virkeligheten og hvordan disse motivene ser ut i ramme og på veggen, har du muligheten til å besøke våre lokaler i Fredensborgveien 22F. 

Visuelt mesterverk

Born's serie "Earthshapes" er et visuelt mesterverk som tar oss med på en reise der mennesket formes etter landskapet. Han skaper en unik forbindelse mellom naturen og menneskekroppen gjennom sine fotografier. Med sitt talent for å fange øyeblikkets magi og skape sterke visuelle kontraster, viser Ketil Born oss den dype forbindelsen mellom mennesket og moder jord i sin serie "Earthshapes".


Vi er utrolig stolte over å representere Born som en av våre faste fotokunstnere. Motivene fra serien selges ekslusivt hos daidda.no og kan bestilles på våre sider. 

Se hele serien her

返回博客

发表评论