退款政策

Angreretten gir deg som forbruker rett til å trekke deg fra avtalen innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Du må gi beskjed til selgeren om at du ønsker å benytte deg av angreretten, og deretter sende varen tilbake til selgeren innen 14 dager. Du må selv betale for returfrakten, med mindre selgeren har opplyst noe annet.

Vær oppmerksom på at det ikke er angrerett på varer som er spesialtilpasset etter dine individuelle ønsker og valg, slik som bilder i spesialtilpassede størrelser eller bilder som er innrammet etter dine spesifikasjoner. 

Angreretten gjelder kun for forbrukerkjøp og kan derfor ikke benyttes av bedrifter eller andre som handler som ledd i næringsvirksomhet. Hvis du har brukt varen på en måte som har redusert verdien, kan selgeren kreve å få belaste deg for verdireduksjonen.

For at angreretten skal gjelde, må du også ta en aktiv handling og informere selgeren om at du ønsker å benytte deg av angreretten innen fristen på 14 dager. Det er viktig å pakke varen forsvarlig og sørge for at den blir levert tilbake til selgeren i original emballasje og i god stand.

Gjennomføring av retur 

Sendes som bedriftspakke på dør til
DAIDDA AS 
Thorvald Meyers gate 19

0555 OSLO

Skadet produkt
Hvis grunnen til returen er skade, må du sende oss bilder av skaden på produktet eller emballasje. Når du returnerer varen til oss, skal den være i original emballasje. Det er ditt ansvar å betale for returforsendelsen, og vi kan kun refundere portoutlegget ditt hvis det er en godkjent reklamasjon. Vennligst ikke send varer i retur rekommandert eller i postoppkrav.

Reklamasjon

DAIDDA tar ansvar for reklamasjon på egne produkter som er produsert internt, inkludert fotokunst, kunstreproduksjoner, digital kunst og plakater. Hvis det oppstår feil eller mangler på originale verk og malerier, er det kunstnerens ansvar. Imidlertid har DAIDDA inngått avtale med kunstnerne for å håndtere eventuelle reklamasjoner på originale verk, slik at kjøperen kun trenger å forholde seg til DAIDDA.

I forbrukerkjøp er reklamasjonsfristen som utgangspunkt to år etter at du mottok varen. Du må gi melding til selgeren innen rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen. Ved reklamasjon må du fylle ut en returseddel, og det bør fremgå skriftlig hvilke mangelsbeføyelser du ønsker å gjøre gjeldende. Ved reklamasjoner skal DAIDDA dekke alle kostnader forbundet med kjøpet, inkludert utgiftene til tilbaketransport.

Hvis du har ytterligere spørsmål om reklamasjoner, kan du kontakte DAIDDA på e-post: hei@daidda.no. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med eventuelle problemer eller spørsmål du måtte ha.