Vår historie

Søstre, bestevenninner og business-partnere. Siden 2022 har vi blitt en av landets ledende printlaber for Norges ledende kunstnere, fotografer og museer.

Foto: KEn opprann

Familiearven

Navnet DAIDDA er inspirert av det samiske ordet "Dáidda", som betyr kunst, og symboliserer våre samiske røtter og familiens verdier. Med en ny merkevare og som alltid et fokus på kvalitet, har DAIDDA modernisert virksomheten til familiefirmaet Profil Data, som har 30 års erfaring i printfaget.

Printlab og Galleri

DAIDDA består av et dedikert team på fire personer med ekspertise innen hvert sitt fagområde. Vi er stolte av å være den eksklusive leverandøren av posters og artprints til Nasjonalmuseet, og tilbyr over 600 verk tilgjengelig som print on demand. I tillegg samarbeider vi med flere av landets fremste fotografer og kunstnere for produksjon og salg av deres bilder via vårt nettgalleri.

Moab Paper by Legion Paper: Som hovedpartner for Moab i Norge, fortsetter DAIDDA å levere førsteklasses papir fra USAs største produsent av papir til kunstnere og fotografer.

Rauch Papiere: Vår hovedleverandør av fotopapir til Nasjonalmuseets posters, samt plakat- og bannerpapir.

J2 rammeverksted: Lokalisert på Bislett, har J2 en imponerende erfaring i bransjen og ble anerkjent i 2023 med prisen for beste rammemaker.

Kunzt.no: DAIDDA samarbeider også med Kunzt.no og gir rabatter til abonnentene.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Hvis du er kunstner, fotograf eller galleri, ute etter å printe til utstilling, på leting etter samarbeid, ny eller erfaren samler, eller bare er nysgjerrig på DAIDDA!

联系表

 • Pernille Persen

  Daglig leder / CEO

  Co-founder

  Kontakt 
 • Terese Persen

  Printmaster

  Co-founder

  Kontakt 
 • Per Arnfinn Persen

  Printmaster

  Co-founder

  Daglig leder i Profil Data

  Kontakt 
 • Filip Elverhøy

  Teknisk ansvarlig

  Daglig leder i Oslo Digital

  Kontakt 
 • Torill Fisknes

  Typograf