Kunstmateriell

DAIDDA er importør av MOAB Paper, produsert av Legion Paper som er verdens største papirselskap.

MOAB er kjent for sin eksklusive Entrada-serie, et kunstfotopapir laget av 100% bomull. Entrada Natural og Entrada Bright er våre bestselgende papirer takket være deres uovertrufne kvalitet og allsidighet. Det nyeste tilskuddet i Entrada-familien, MOAB Entrada Natural Coldpress 300, har allerede vunnet prisen for beste fotopapir i 2023. Med sin unike tekstur og evne til å gjengi farger på en naturlig måte, er det et fantastisk valg for både profesjonelle fotografer og kunstnere. MOAB tilbyr også Juniper-serien, et halvglanset bomullspapir med baryta coating, perfekt for bilder som ønsker å gjenskape mørkeromseffekten. I tillegg får du også spesialpapirer som er laget med tradisjonelle japanske metoder som Kozo 110 og Unryu 55, belagt med MOAB sin unike coating for enda bedre fargegjengivelse. 

Er du usikker på hvilken type kunstfotopapir du burde gå for? Hør med oss!

1. Motta pristilbud

Send info om størrelse, papirvalg, antall og eventuell innramming til HEI@DAIDDA.NO

2. Send bildefiler

Del på WeTransfer e.l. (til HEI@DAIDDA.NO). For aller best resultat anbefaler vi at filtypen er ukomprimert TIFF 16-bit i ProPhoto fargerom. Vi godtar også JPG-filer. For grafiske jobber bruker vi PDF i RGB format med Adobe RGB fargerom. Vi gjør alltid en vurdering av filene før de printes og gir deg tilbakemelding om noe burde endres.

Priser

Enkeltstående print: Se prisliste

For større bestillinger på +10 print: pris per m²  x antall m²

Emballasje og silkepapir: små esker + 19 kr, store esker + 39 kr

Lån av arbeidstasjon i printlab (inkl. hjelp til å få bildene best mulig) : 600,- per påbegynte time

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label
  • Terese Persen

    Terese er sertifisert printmaster gjennom Profil Data. Hun forsker i printfaget og mestrer den helt nye måten å printe på. Hun jobber tett med våre kunstnere og kunder i printlaben.

    Kontakt 
  • Per Arnfinn Persen

    Per Arnfinn har 30 års erfaring med fine art printing. Han har lært opp norges største kunstnere, forretninger og museer innen foto og printing siden han startet businessen sin i 1992. Han holder også kurs i printing gjennom sitt eget selskap Profil Data.

    Kontakt