DAIDDA printlab: Få verdens beste print!

DAIDDA printlab: Få verdens beste print!

I DAIDDA printlab er vi dedikerte til å tilby den beste printen for våre kunder. Derfor bruker vi stolt Moab-papir i vår lab. Moab Paper, produsert av Legion Paper, har satt standarden for høykvalitets kunstpapir i over to tiår. Med deres nyeste coating har Moab Paper tatt utskrift til et helt nytt nivå, og maksimerer blekkets egenskaper på Epson SureColor P700, P900, P7500 og P9500-skriverne.

Ny coating

Den nye coatingen som er påført Moab Entrada-bomullspapiret, gir betydelig forbedret fargerom og dypere sortnivå enn tidligere. Dette gjelder spesielt for matte medier som Moab Entrada Bright og Moab Entrada Natural, samt Moab Entrada Textured bomullspapir, hvor sortnivået, fargerommet og antall fargenyanser øker ekstremt. Med Adobes skala, som går fra 0 til 255, der 0 er 100% sort og 255 er lyst, oppnår vi nå et sortnivå på 3 og 4 og et fargerom nær 800 000 på Moab Entrada-bomullspapiret med de nye Epson-skriverne. Dette er en revolusjon, et paradigmeskifte og det største spranget noensinne innenfor printergenerasjonen, sier en entusiastisk Per Arnfinn Persen i DAIDDA.

 

Vi har sammenlignet fargerom og sortnivå på ulike papirer fra Moab, Canson, Hahnemuhle og Epson ved hjelp av programvaren Chromix ColorThink Pro. Resultatene viser at Moab Entrada-bomullspapiret har en forbedring på 3,2 ganger dypere sortnivå sammenlignet med Canson og Hahnemuhle, samt en økning på 21-23% i fargerom sammenlignet med de tilsvarende bomullspapirene.

Legion Paper (Moab Paper) satte standarden for 20 år siden da de lanserte Moab Entrada-serien med syrefritt bomullspapir, som er verdens mest solgte bomullspapir. Nå setter de igjen en ny standard med sin nyeste coating som er tilpasset blekkets egenskaper i Epson SureColor P700, P900, P7500 og P9500-skriverne, og dette resulterer i de beste utskriftsresultatene noensinne på Entrada-bomullspapiret.

For å få disse fantastiske utskriftene på papir, trenger du en Epson SureColor P700, P900, P7500 eller P9500-skriver, samt Moab Entrada-papir som ikke er mer enn to år gammelt. Du kan laste ned den nyeste ICC-profilen for skriveren din fra www.moabpaper.com. Og har du ikke en av disse skriverne, kan du så klart printe hos oss i vår lab på Fredensborg. 

ICC- profiler

En ICC-papirprofil blir opprettet av papirprodusentene ved hjelp av X-Rite i1 PhotoPro3-spektrofotometeret. Dette instrumentet måler fargemetningen og gråskalaen i et sett med forhåndsdefinerte farger/patcher som skrives ut fra kalibreringsprogrammet. Resultatet er en ICC-profil i form av en 3D-LUT, som viser grensene for skriveren og det valgte papiret. Chromix ColorThink Pro er et program som kan analysere fargerommet og maksimalt sortnivå i ICC-profilen. En god ICC-profil definerer kvaliteten, inkludert fargerommet, antall fargenyanser, sortnivået og de maksimale R, G og B-verdiene som kan oppnås med den valgte skriveren og papiret.

Holdbarhet i opp til 400 år

Moab Entrada-serien er laget av 100% bomull, og i kombinasjon med pigmentblekk fra Epson, Canon og HP-skriverne gir bomullspapiret den beste holdbarheten av alle kunstfotopapirer. I tillegg eliminerer bomullspapiret gjenskinn/refleks, slik at bildet alltid kan betraktes i sin helhet.

Epson P700 og P900 støtter også utskrifter fra smarttelefoner. Hvis du har en nyere iPhone eller Android-telefon med flotte bilder, kan du laste ned Epson Print Layout for iOS eller Android og oppleve hvor enkelt og imponerende det er å skrive ut på Epson P700/P900 og Moab Entrada-papir.

Hvis du vil bli overbevist om resultatene, kan du komme til vår printlab i Fredensborgveien 22F. 3. Ta med deg bildefilen din og en utskrift på A4/A3+ papir fra Canson, Hahnemuhle eller ditt favorittbomullspapir. Deretter printer vi det samme bildet på vår Epson SureColor P9500 med Moab Entrada-bomullspapir, slik at du selv kan se og bedømme hvor mye bedre resultatene blir, og hvorfor du bør bytte til Moab Entrada-papir og Epsons nyeste skrivere.

Våre printlabtjenester

1. Høykvalitets Artprints (Giclée) på kunstpapir: Vår spesialitet er prints av høyeste kvalitet på kunstpapir. Dette sikrer enestående detaljrikdom og fargegjengivelse. Sertifisert av vårt kvalitetsstempel Artprint by DAIDDA.

2. Standard utskrift på fotopapir: Vi tilbyr utskrifter på forskjellige typer fotopapir, inkludert luster, glossy, semigloss og metallisk papir. Disse alternativene er rimeligere ann Artprints og lar deg velge den finishen som passer best for dine behov.

3. Print på plakatpapir: Våre utskrifter på plakatpapir gir bedre bildekvalitet sammenlignet med trykte plakater. Dette alternativet er ideelt for rimelige reproduksjoner av foto, grafikk, kunstrepro og tegninger.

4. Lerretsprint: Kunstprint og fotoprint direkte på lerret, noe som gir en autentisk og kunstnerisk effekt.

5. Storformat opp til 110 cm bredde: Gir deg muligheten til å lage imponerende visuelle presentasjoner eller store kunstverk.

6. Individuell veiledning i printlab: Vi tilbyr personlig veiledning i vår printlab, hvor våre eksperter er tilgjengelige for å hjelpe deg med å velge de riktige printalternativene, justere bildene dine for best mulig resultat og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. + 600 kr per påbegynte time.

7. Bildemontering og innramming: Vi kan montere bildene dine på forskjellige platematerialer som kapa, iBond, aluminium, eller opp til 100 forskjellige innramminger.

8. Optimalisering av bildefiler for print: Vårt team er dyktig i å optimalisere bildefiler for best mulig utskriftskvalitet. Vi arkiverer filene dine for fremtidige kopier.

 

Maksimal kvalitet

I DAIDDA pritnlab sørger vi for at dine bilder får maksimal kvalitet. Hvis du har bilder du ønsker å få ut på papir, kan du bruke vår labtjeneste. Vi tar oss av hele prosessen og sikrer at dine bilder blir utskrevet med topp kvalitet. Vi kan printing bedre enn de fleste, og vi står klare til å hjelpe deg med dine behov.

返回博客

发表评论