NYHET: PRINT ON DEMAND!

NYHET: PRINT ON DEMAND!

Dette har printmaster Per Arnfinn Persen jobbet med en stund, og det fungerer glimrende. Enklere blir det ikke! Kom innom oss og print direkte fra din Iphone/iPad på vår nye Epson SC-P6500. Opp til 24'' / 61 cm bredde på Poster, Foto eller Fineart papir. Du får printen med deg med en gang.

Åpent for drop in Tirsdag - Fredag kl. 11.00 - 16.00

Profesjonell printing fra din telefon og iPad
Du kan nå printe ut bilder og kunstgrafikk i galleri-kvalitet direkte fra din telefon eller nettbrett. Dette kan du gjøre på vår nye printlab Epson SureColor SC-P6500 med Adobe PostScript L3 prosessor. Alle papirkvaliteter vi bruker er kalibrert og profilert - det eneste du trenger å gjøre er å koble til vårt Wifi nettverk, velge bilde, størrelse, papirkvalitet og klikke på print. Vi lover deg tidenes beste og enkleste print fra mobile enheter.

Du kan velge mellom plakat, foto og kunstfoto-papir
* 140 grams plakatpapir (billigst)
* 230 grams matt-fotopapir
* 300 grams baryttpapir
* 190 og 300 grams bomullspapir
* 55 og 110 grams Japansk Awagami-papir (dyrest)

Vårt unike print-oppsett gir like god utskrift fra telefon og nettbrett som fra Mac og PC
Du kan og kan laste ned høyoppløselige bildefiler fra skyen din og printe det ut - direkte fra din telefon eller nettbrett. Du slipper å ta med minnepenn, ekstern harddisk eller din laptop.

Kameraene på mobiltelefoner har gjort kvantesprang i bildekvalitet de siste år. I tillegg har det kommet ut bilde og layout apper på mobile enheter som kan gjøre ting som tidligere ikke var mulig. Du kan nå printe ut det du har skapt - direkte fra din telefon, og få den beste fargegjengivelsen, med de reneste og riktigste farger som det noensinne har vært mulig å få til.

Sort hvitt mørkeromskvalitet
Foretrekker du bilder i sort hvitt - hva med print på Barytt-papir i mørkeroms kvalitet - direkte fra din mobil telefon.

Holdbarhet
Velger du print på kunstfoto-papir som bomull, barytt eller Awagami-papir får du bilder som vil vare i flere generasjoner og beholder fargenyansene i flere hundre år, dette pga at disse papirene er 100% rene. Velger du rimelige fotopapirer og plakatpapir vær klar over at de er lagd av alfa-cellulose - som har lignin i seg. Lignin er et urent stoff som vil sette i gang kjemiske prosesser som vil bryte ned pigment-fargene i utskriften. Plakat-papirer som og er billigst har mest lignin i seg slik at de har kortest holdbarhet. På Matte fotopapirer er mye ligninen sugd ut - men ikke alt, slik at du må regne med kun ca 5-10 års holdbarhet før misfargingen starter. Skal du ha best holdbarhet på print, velg rene kunstfotopapir (bomull, Barytt eller Awagami) og bruk printer med pigment blekk. Bruk i tillegg UV beskyttelse (UV spraylakk eller UV glass)

Hvor stort kan jeg printe ut?
Har du en nyere telefon 1-3 år gammelt så er den mer en god nok til print på 60x90 cm. Og du kan fint gå ned til 150 ppi på printlabben vår framfor 300 ppi - uten at det går på bekostning av printkvalitet. Lavere ppi gir større bilde.

Velg mellom følgende rullbredder
24 tommer / 61 cm
17 tommer / 43,2 cm
30 cm (kun Epson Luster)

Ark
17» x 25» ark (kun Moab Entrada Natural 300)
A2 ark
A3+ ark

Gjør det selv - med hjelp og veiledning fra oss
Blir du en fast kunde vil du etterhvert kunne betjene printingen selv fra din mobil telefon / nettbrett. Det eneste vi gjør er å skifte rull og legge i nye blekkpatroner. Når bildene kommer ut så kan du (hvis du vil) kutte og beskjære bildene på vårt kuttebord, pakke de inn i silkepapir og legge de i trekantrør. Det gjør at regningen vår blir lavere til deg.

50% rabatt i introfasen på print fra mobile enheter
I introfasen får du over 50% rabatt på Daidda Printlab sin veiledende prisliste, gjelder ved print fra mobile enheter på Epson SC-P6500D.

Maks rabatt
Du sparer ytterligere ca 20% om du kommer over 1 m2 (kvadratmeter) eller mer
En 24 tommer (61 cm) x 90 cm print er 0,55 m2
Og på en 24 tommers rull må du fylle bilder over 164 cm lengde for å få maks rabatt.
Eksempel: 15x20 cm bilder gir 3 stk i bredden og 11 stykk i høyden.
Dvs 33 stykk 15x20 cm for maks rabatt

Vipps
Du betaler enkelt med Vipps hos oss!

DAIDDA as
Thorvald Meyersgate 19,
0555 Oslo

Tlf 22902790
Email: hei@daidda.no

Oppskrift print direkte fra Bilde Appen iOS
1. Velg bilde
2. Velg papirkvalitet
3. Klikk på Print
4. I bilde-appen får man ikke skalert til eksakt størrelse, den skalerer bildet til rullbredden. Dersom du vil ha hvit kant rundt bildet - legg det inn med fotoapper som Lightroom, Photoshop etc

Oppskrift print fra Pages iOS
Oppgave: Plasser 3 stk bilder på 20x30 cm og print det ut på en 24»/ 61 cm rull
1. Lag arkstørrelse på 24 tommer/61 cm x 31 cm. Gå på Dokumentvalg, Dokumentoppsett, Tilpasset størrelse 61 x 31 cm.
2. Klikk på + og velg bilder. Monter og skaler bildene til 20x30 cm, og plasser de 3 bildene vsa hverandre i linje.
3. Print bildene (klikk pil opp)

Oppskrift print fra Canva
Canva er en svært populær design og layout app på mobile enheter for å lage collager
1. Lag montasjer på forhånd på din mobil eller nettbrett
* om du vil ha flotte montasjer på ett ark, bruk f.eks appen Canva
* om du vil ha bilder i eksakt mål, f.eks 15x20 cm, 20x30, 30x40, 40x60 og 60x90 cm (eller bruker standard rull-bredder på 17 og 24 tommer (43,2 cm og 61 cm brede ruller)
* lag dine maler utfra rullbreddene f.eks 17 tommer (43,2 cm) x 30 cm eller 24 tommer (61 cm) x 41 cm)
2. Skriv ut

Photoshop, Photoshop Elements og Lightroom
Her kan du gjøre det meste med dine mobile bilder. Lag gjerne collager med mange små bilder, og skriv ut på et stort ark i 61 cm bredde og den lengden du behøver. Kutt så bildene med vårt kuttebord.

Hundrevis av apper
Finn den appen som du liker og kan skape det du vil. Arkiver filen. Hvis du vil ha den i eksakt størrelse ta filen inn i Pages og skaler den før print.
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar