Nasjonalmuseet x DAIDDA

Nasjonalmuseet x DAIDDA

Er du en kunstentusiast som lengter etter å ha kunstverkene du elsker hjemme på veggen? Da har vi den perfekte løsningen for deg - Nasjonalmuseet x DAIDDA.

Nasjonalmuseet, med sin imponerende samling av kunstverk fra ulike perioder og sjangre, har nå gjort det enda lettere for deg å ta med kunsten hjem. I samarbeid med DAIDDA tilbyr de utvalgte verk som kunstreproduksjoner i sin museumsbutikk og på daidda.no. Men det stopper ikke der. Hos DAIDDA kan du også bestille Artprint av nesten hvilket som helst verk fra Nasjonalmuseet, i akkurat den størrelsen du ønsker.

 

Det unike samarbeidet mellom Nasjonalmuseet og DAIDDA gir deg muligheten til å skape ditt eget kunstgalleri hjemme. Enten du drømmer om å ha et ikonisk maleri av Edvard Munch, et storslått fotografi fra tidlig 1900-tall eller en abstrakt moderne kunstner på veggen, kan du nå gjøre det til virkelighet.

Hva gjør Artprint by DAIDDA så spesielt?

Vi tar kunsten på alvor. Våre dedikerte printmastere sørger for at hvert eneste print er av absolutt høyeste kvalitet. Vi bruker kunstfotopapirer som er syrefrie og frie for tre og lim. Dette betyr at våre print har en holdbarhet på opptil 400 år. Ja, du leste riktig - disse verkene kan vare i generasjoner og kan faktisk gå i arv.

Når du kjøper et Artprint by DAIDDA, kan du være trygg på at du får en tro kopi av originalverket. Vi bruker den samme teknikken som benyttes i fine art- og Giclée-reproduksjoner. Giclée er en avansert teknikk som produserer høykvalitets reproduksjoner av kunstverk og fotografier. Det betyr at alle detaljene og fargene blir nøyaktig gjengitt i ditt Artprint.

Bare se på denne Artprint-bestillingen av Thorvald Hellesens Balalaika. Artprints får frem de fineste, intrikate detaljene som ligger i det originale verket. 

Hva er forskjell på Artprints vs. Posters?

Posters by DAIDDA er printet på førsteklasses 230 grams fotopapir. Med en glatt og myk overflate gir Litho White Matt en følelse av raffinement og kvalitet. Papiret er spesielt utviklet for å være et perfekt medium for verdifulle og arkivverdige plakater, som beskytter og bevarer kunstnerarven. Den spesielle inkjet-behandlingen som er brukt på dette papiret, kombinert med DAIDDA’s avanserte utskriftsteknologi og arkivbestandige blekk, sikrer en nøyaktig gjengivelse av verkets autentiske farger, detaljer og skarphet. Med Posters by DAIDDA velger du kunstreproduksjoner tilnærmet like det originale verket, synlig bedre en tradisjonelle CMYK-trykte plakater. 


Likevel har posters enkelte begrensinger. Papiret inneholder tre og lim, som gjør at det over tid vil bryte ned fargene i printet. Det er også synlig flatere struktur i printet enn på Artprints. 
Artprints by DAIDDA er printet på høykvalitets kunstpapir laget av 100% bomull. Med matt, myk overflate, gir Moab Entrada Bright verket det lille ekstra. I tillegg til å gjengi farger, detaljer og skarphet perfekt, er papiret i tillegg arkivbestandig med en holdbarhet på opp til 400 år.

Posterne kommer kun i standard størrelser, dvs. du ikke kan spesialtilpasse disse til en ramme. 

Størrelser - standard eller spesialtilpasset

I vår nettbutikk tilbyr vi standard størrelser som passer i vanlige rammer. Vi har størrelser som 30x40, 40x50, 50x70, 70x100 og 100x150. Disse størrelsene gjør det enkelt for deg å finne standard ramme til ditt Artprint.

Vi tilbyr også spesialtilpasning av Artprinten. Vi kan tilpasse rammen slik at hvit kant blir skjult av rammen, eller vi kan lage en lik hvit kant rundt hele bildet.

Vår favorittmåte å ramme inn Artprints på, er at vi sprayer printet med UV-spray, hvor vår dyktige rammemaker kleber bildet på en plate og tilpasser rammelisten rundt. Resultatet er en autentisk look som er svært lik det originale verket, og bildet kommer uten glass for å bevare autentisiteten.

Skap ditt eget kunstgalleri og nyt disse vakre verkene i ditt eget hjem. Enten det er et klassisk mesterverk eller en moderne skatt, kan du nå bringe kunsten nærmere deg enn noen gang.

Nasjonalmuseet x DAIDDA.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar