Artprint vs. Poster

Artprint vs. Poster

DAIDDA er stolte av den enestående kvaliteten på våre prints. Vår avanserte utskriftsteknologi, kombinert med vår forpliktelse til å bruke kun de beste materialene, sikrer at våre utskrifter er av høyeste kvalitet uansett papirvalg.

I korte trekk, Artprints by DAIDDA fokuserer på å levere kunstreproduksjoner som er nesten identiske med originalverket. Strukturen i bomullspapirene får motivet "levende". Papiret har akrivbestandige egenskaper som gjør at fargene beholdes. Posters by DAIDDA er også høykvalitets reproduksjoner, men med noen begrensninger, spesielt når det gjelder holdbarhet og levende en flatere struktur i printet. 

Som standard kommer både Artprints og Posters med 1,2 cm hvit kant med museets logo og kreditering. Ved bestilling av Artprints kan dette tilpasses, slik at du feks. kan velge å få krediteringen bak ramme eller passepartout. 

Artprints by DAIDDA:

  1. Materialkvalitet: Artprints er printet på kunstfotopapirer som er syrefrie og fri for tre og lim. Dette gir dem en holdbarhet på opptil 400 år og beskytter fargene i printet mot nedbrytning over tid.
  2. Teknologi: Vi bruker Giclée-teknologi for å produsere høykvalitets reproduksjoner med nøyaktig gjengivelse av detaljer og farger fra det originale verket.
  3. Autentisitet: Artprints sikrer en tro kopi av originalverket og fremhever de fineste, intrikate detaljene.
  4. Spesialtilpasning: Du kan tilpasse rammen til Artprints for å skjule hvite kanter eller lage en lik hvit kant rundt hele bildet, og i steden for å kjøpe standard rammer i vanlige størrelser, kan vi spesialtilpasse innrammingen slik at det blir akkurat slik du ønsker. 

Posters by DAIDDA:

  1. Materialkvalitet: Posters er trykt på førsteklasses 230 grams fotopapir med en glatt og myk overflate, men papiret inneholder tre og lim, noe som kan føre til nedbrytning av farger over tid.
  2. Teknologi: Posters er også printet med avansert utskriftsteknologi og arkivbestandig blekk for å sikre en nøyaktig gjengivelse av farger og detaljer, og er synlig bedre en tradisjonelle CMYK-trykkede plakater.
  3. Autentisitet: Mens Posters tilbyr høykvalitets reproduksjoner, er de ikke nødvendigvis like autentiske som Artprints, spesielt når det gjelder detaljer og struktur i printet.
  4. Størrelser: Posters kommer bare i standard størrelser, mens Artprints kan spesialtilpasses for å passe dine preferanser.
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar