×

AERIALIS 13

Eilif Stene Opplag: 20 Signert

Les merShow less
Fra
kr 7,500.00 (inkl. mva)
Motivstørrelse
  • 75*75
  • 85*85
  • 100*100
Tilgjengelig antall 5 stk
Beskrivelse

Eilif Stene er født i 1960 i Bergen. Startet fotografering med speilrefleks i 1975. Målet var å bli pressefotograf, men interessen for lydteknikk overtok på slutten av 70-tallet, og har jobbet profesjonelt med det siden 1981. 

Men fotograferingen har alltid pågått. Eilif Stene Foto ble etablert i 2005. Fra 2017 har jobben vært fordelt 50/50 mellom lydteknikk i Creative Technology AS og fotoprosjekt. Eget foto- og printstudio i Sandviksbodene 65B i Bergen.

Presentasjoner og foredrag

Har holdt presentasjoner og foredrag for bl.a. fotoklubber og for Photocamp – årlig samling for fotografer og fotointeresserte fra hele landet.

Kurs og workshop

Har deltatt på kurs og workshop i USA, Island, Skottland, Sverige, Finland og Norge. Herunder med globalt anerkjente fotografer som Joe McNally, Seth Resnick, JP Caponigro, Ragnar Th. Sigurdsson, Hans Strand og Roger Brendhagen.

Utstillinger

Har avholdt til sammen 14 fotoutstillinger i perioden 2007 til 2022.

Innkjøpt av offentlige etater, kontorer, kunstforeninger og private.

AERIALIS

Island, sagøya i Nord-Atlanteren, som norske bosettere kom til i år 874 e.kr, da Ingolf Arnarsson slo seg ned der, har et landskap som er helt unikt i form av farger, kontraster og strukturer. Har besøkt Island 7 ganger i perioden 2001 til 2017– både som turist og som fotograf.

AERIALIS er en serie landskapsfoto fotografert 23. og 24. mai 2017. Tilbragte til sammen 11 timer i helikopter, fordelt over disse to dagene, sammen med venn, mentor og fotograf Timo Lieber.  Motivene er hovedsakelig fra sør-kysten, Vatnajökull og områdene rundt isbréen.

Navnet AERIALIS kommer fra AERIAL, som i denne sammenheng forklares med "sett fra luften", og IS for Island.

Nye prosjekt 2022

- September drar jeg til Yellowstone, USA. Primært landskap, bison, bjørn og ulv.

- Oktober blir det ny utstilling på Galleri Lotus i Bergen. Her blir det en del foto av type «composite». Jeg printer mine bilder på lerret, og samarbeider med kunstner Connie Norstrand som maler oppå bildene med en blanding av acryl, sement og oljemaling.

- November blir det fototur til Kenya, og Oltepesi camp i Masai Mara. Målet er å ta bilder av løve, leopard, nesehorn, elefanter etc.

Les merShow less
Produktdetaljer
Stene AERIALIS 11
Sist vist
Favoritter
Fra kr 10,000.00 (inkl. mva)
Torgrim Halvari Printet på Japansk Rispapir Moenkopi Unryu 55 Opplag: 30 Signert
Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.